تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش
ماست، فلفل سبز، سیر و زنجفیل را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس یكدستی حاصل شود. آنگاه سس را در كاسه غیرفلزی و مناسبی بریزید و هل، زیره، رب گوجهفرنگی، زردچوبه، نمك و پودر چیلی را به آن بیفزائید.
حالا میگوها را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا كاملاً به سس آغشته شوند. سپس روی ظرف را بپوشانید و دستكم 30 دقیقه یا 4 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون تابه چربكرده و مناسبی را روی اجاق با حرارت زیاد قرار دهید تا كاملاً داغ شود. حالا میگوها را با انبر از سس در آورید و یكی یكی درون تابه سرخ كنید. آنگاه میگوی تندوری را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با لیمو بیارائید.