تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
2 قاشق سوپخوری از روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. آنگاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا قهوهای رنگ شود.
سپس گوشت سرخكرده را از تابه درآورید و باقیماندهی روغن را در همان تابه بریزید. حالا پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
اكنون آب گوشت، رب گوجهفرنگی، آویشن، ارگانو، گوجهفرنگی و شكر را بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك سس فراهم كرده را 5 دقیقه بجوشانید و گوشت را به تابه برگردانید و با سس مخلوط كنید.
آنگاه در تابه را بگذارید و خوراك را نیمساعت بپزید. سپس آرد را با آب مخلوط كنید و درون خوراك بریزید.
در تابه را بردارید و بگذارید آب گوشت كشیده شود. در این میان سیبزمینی خرد كرده را بپزید و همراه با قارچ به خوراك بیفزائید.
حالا این مخلوط را به طور مساوی بین 4 ظرف نسوز به گنجایش 250 میلیلیتر (یك پیمانه) بریزید و با ورقههای سیبزمینی بپوشانید.
روی سیبزمینیها كره بمالید و به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه سیبزمینیها برشته و طلائیرنگ شوند، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید.