Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

تونگ تانگ بقچه‌های طلائی

تونگ تانگ بقچه‌های طلائی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیر  4 حبه

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

گشنیز  2 ساقه

 

بلوط خردكرده  50 گرم

 

میگوی چرخكرده 100 گرم

 

مرغ چرخكرده  50 گرم

 

سویاسس  1 قاشق چایخوری

 

شكر  1 قاشق سوپخوری

 

رایس پیپر 20 ورق

 

پیازچه برای گره زدن  3 ساقه

 

روغن برای سرخ كردن  به میزان لازم

آشپزباشی

 

سیر، فلفل سیاه و گشنیز را با هم بكوبید. آن‌گاه با بلوط، میگو و مرغ تفت دهید. سپس سویاسس و شكر را بیفزائید و این مخلوط را پس از خنك شدن روی ورقه‌های رایس‌پیپر قرار دهید و اطراف آن را جمع كنید. حالا دورشان را با برگ‌های پیازچه تزئین كنید.

اكنون این بقچه‌ها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شوند. اینك آن‌ها را روی هوله‌ی كاغذی بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. سپس با سس دلخواه میل نمائید.

یادآوری: رایس پیپر ورقه‌های نازكی از برنج است كه در بعضی از فروشگاه‌ها یافت می‌شود. چنانچه رایس پیپر در دسترستان نبود، می‌توانید به جای آن از كرپ‌های دست‌ساخته‌ی خودتان استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیتونگ تانگ بقچه‌های طلائیتونگ تانگتانگ بقچه ایتونگ طلایی تعداد بازديد: 1459 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است