آشپزباشی
سیر، فلفل سیاه و گشنیز را با هم بكوبید. آنگاه با بلوط، میگو و مرغ تفت دهید. سپس سویاسس و شكر را بیفزائید و این مخلوط را پس از خنك شدن روی ورقههای رایسپیپر قرار دهید و اطراف آن را جمع كنید. حالا دورشان را با برگهای پیازچه تزئین كنید.
اكنون این بقچهها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائیرنگ شوند. اینك آنها را روی هولهی كاغذی بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. سپس با سس دلخواه میل نمائید.
یادآوری: رایس پیپر ورقههای نازكی از برنج است كه در بعضی از فروشگاهها یافت میشود. چنانچه رایس پیپر در دسترستان نبود، میتوانید به جای آن از كرپهای دستساختهی خودتان استفاده كنید.