آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا در تابه مناسبی، كره را روی اجاق آب كنید. پیاز، گردو و میگو را در آن كمی تفت دهید. در این مرحله ادویه، نمك، فلفل و گشنیز را بیفزائید و مواد را كاملاً تركیب نمائید. آنگاه شعله را خاموش كنید، زعفران را اضافه نمائید و مواد را كنار بگذارید. اكنون برنج را تمیز كنید و بشوئید و در قابلمه نچسبی بریزید.
آب، نمك و كره را بیفزائید و روی اجاق قرار دهید تا آب برنج، كاملاً كشیده شود. در این هنگام نیمی از برنج را در ظرفی بریزید. حالا وسط برنج حفرهای بسازید و مواد آماده را در آن بریزید.
سپس باقیمانده برنج را روی آن بریزید و سطح آن را صاف كنید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه دم كنید تا تهدیگ آن برشته و طلائی رنگ شود. حالا آن را روی دیس مناسبی برگردانید و از مهمانان خود پذیرائی نمائید.