Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

میگو پلوی قالبی

میگو پلوی قالبی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

پیازداغ  1 پیمانه

 

گردوی خردكرده  150 گرم

 

میگوی خردكرده 500 گرم

 

ادویه گراماسالا  1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

گشنیزخردكرده  3 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای پلو

 

برنج  4 پیمانه (600 گرم)

 

آب 6 پیمانه

 

نمك  1 قاشق چایخوری

 

كره  100 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا در تابه مناسبی، كره را روی اجاق آب كنید. پیاز، گردو و میگو را در آن كمی تفت دهید. در این مرحله ادویه، نمك، فلفل و گشنیز را بیفزائید و مواد را كاملاً تركیب نمائید. آن‌گاه شعله را خاموش كنید، زعفران را اضافه نمائید و مواد را كنار بگذارید. اكنون برنج را تمیز كنید و بشوئید و در قابلمه نچسبی بریزید.

آب، نمك و كره را بیفزائید و روی اجاق قرار دهید تا آب برنج، كاملاً كشیده شود. در این هنگام نیمی از برنج را در ظرفی بریزید. حالا وسط برنج حفره‌ای بسازید و مواد آماده را در آن بریزید.

سپس باقیمانده برنج را روی آن بریزید و سطح آن را صاف كنید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه دم كنید تا ته‌دیگ آن برشته و طلائی رنگ شود. حالا آن را روی دیس مناسبی برگردانید و از مهمانان خود پذیرائی نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوی قالبیمیگو پلومیگو پلوی قالبیآشپزباشیاعظم گلزارمنشروش تهیه میگو پلوی قالبیمواد لازم میگو پلوی قالبی تعداد بازديد: 1555 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است