روشتهیه
مرحله ۱- پيازها را خلالي خرد كنيد. آنگاه نيمي از آنها را سرخ كنيد سپس گوشت را خرد کرده و شسته داخل آبكش بگذاريد تا آبش برود و پس از آن در ظرفي قرار داده و با ماست، پيازداغ، سير، زنجفيل رنده شده، ادوية هندي (گراماسالا )، زرد چوبه، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و بگذاريد دست کم دو ساعت بماند (اگر اين مواد را شب قبل آماده كنيد و داخل يخچال بگذاريد و صبح بپزید خوش طعم تر خواهد شد)
بعد بگذاريد بپزد، هنگام پختن در قابلمه را نگذاريد تا ماست نبرد و مرتب هم بزنید تا ته نگيرد.
موقع پختن گوشت، كمي نعنا تازه و گوجهفرنگي رنده شده و فلفل سبز (بدلخواه) بیفزایید وقتي گوشتها كاملاّ پخته شد آنها را با گوشتكوب و يا همزن برقي كاملا له كنيد.
مرحله ۲- گندمها را از شب قبل خيس كنید و صبح بار بگذارید تا خوب بپزد آنگاه آنها را با گوشتكوب، يا همزن برقي كاملا له كنيد در آخر گندمها و گوشتها را مخلوط كرده و بگذاريد بپزد و جا بيفتد.
یادآوری
از نعنا و پياز داغ و ليمو ترش براي تزئين استفاده كنيد.
از نظر همه همكاران ما اين غذا خيلي خوشمزه و مطلوب است. توصيه ميكنيم شما هم امتحانش كنيد.