تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
راسته را به قطعات درشت خرد كنید و همراه با ماست، پوست لیمو و ادویهی تندوری در كاسهی بزرگی بریزید.
رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه راسته را روی توری كبابپز یا منقل كباب كنید.
حالا شیشلیك را برای پذیرائی همراه با دیپ در ظرف مناسبی قرار دهید.
روش تهیهی دیپ گشنیز: ماست، خیار، گوجهفرنگی، پودر سیر، پودر زیره، آبلیمو و گشنیز را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
یادآوری: ادویهی تندروی مخلوطی از: پودر زیره، پودرتخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، پودر هل، پودر میخك، زردچوبه، نمك و پودر فلفل سیاه است.