آشپزباشی
ماءالشعیر را در ظرف نسبتاً گودی بریزید و پودر سیر، پودر تخم گشنیز و فلفل سیاه را به آن بیفزائید.
آنگاه مخلوط آرد و بیكینگپودر را كمكم اضافه كنید تا خمیر به غلظتی مانند ماست برسد.
سپس سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً سفت و سفید رنگ شود.
بعد آن را به خمیر بیفزائید. میگو را بشوئید و در آبكش بگذارید تا آب آن گرفته شود.
بعد در مخلوط نمك، فلفل، پودر سیر و پودر تخم گشنیز بغلتانید و در خمیر فراهمكرده فرو برید و در روغن داغ سرخ كنید.
اكنون میگو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با سس تارتار میل نمائید.
روش تهیهی سس تارتار
پیازچه، خیارشور و جعفری را با هم مخلوط كنید و سس مایونز، سركه، نمك و فلفل را بیفزائید.
بهتر است سس را به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید و در كنار غذاهای دریائی میل كنید.