Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

كیش باغ سبزی

كیش باغ سبزی

shooroshirin5

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر هزارلا 250 گرم

 

نخودفرنگی 1 كیلوگرم

 

لوبیاسبز 250 گرم

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد سیب‌زمینی 1 قاشق سوپخوری

 

خامه‌ی صبحانه 3 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

پنیر فتا 60 گرم

 

پنیر خامه‌ای 375 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیازچه‌ی خردكرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

قالب كیش را به قطر تقریبی 26 سانتیمتر، با خمیر هزارلا بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. پوست نخودفرنگی‌ها را بگیرید و سر و دم لوبیاها را جدا كنید و درشت خرد نمائید.

سپس نخودفرنگی و لوبیا را جداگانه بپزید، در صافی بریزید، با كره مخلوط كنید و كنار بگذارید. حالا سفیده‌ی تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید و به كمك قلم‌مو یك لایه‌ی نازك روی خمیر بمالید و بگذارید خشك شود.

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و آرد سیب‌زمینی و خامه را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.

سپس پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود. اكنون این مخلوط را همراه با تخم‌مرغ‌ها، پنیر فتا و پنیر خامه‌ای در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

حالا نمك و فلفل به آن افزوده و مخلوط نمائید. اینك سبزی‌های پخته را روی خمیر بریزید و مایه‌ی تخم‌مرغ را بیفزائید و با پیازچه بیارائید.

حالا كیش را به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، در فر بپزید.

 

برچسب ها: آشپزی در فرغذای پیک نیکیپیک نیکخمیر هزارلاكیش باغ سبزیقالب كیشآشپزی با پنیر تعداد بازديد: 1304 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است