تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
قالب كیش را به قطر تقریبی 26 سانتیمتر، با خمیر هزارلا بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. پوست نخودفرنگیها را بگیرید و سر و دم لوبیاها را جدا كنید و درشت خرد نمائید.
سپس نخودفرنگی و لوبیا را جداگانه بپزید، در صافی بریزید، با كره مخلوط كنید و كنار بگذارید. حالا سفیدهی تخممرغ را با چنگال هم بزنید و به كمك قلممو یك لایهی نازك روی خمیر بمالید و بگذارید خشك شود.
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و آرد سیبزمینی و خامه را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.
سپس پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود. اكنون این مخلوط را همراه با تخممرغها، پنیر فتا و پنیر خامهای در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.
حالا نمك و فلفل به آن افزوده و مخلوط نمائید. اینك سبزیهای پخته را روی خمیر بریزید و مایهی تخممرغ را بیفزائید و با پیازچه بیارائید.
حالا كیش را به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، در فر بپزید.