تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روغن زیتون، زیره، پودر فلفل چیلی و تخم گشنیز را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه راستهی گوساله را به تكههای 3 سانتیمتری خرد كنید و در همان كاسه بریزید.
سپس روی ظرف را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. حالا راسته را روی توری كبابپز یا منقل بچینید و بگذارید برشته شود.
اكنون شیشلیك را همراه با سالاد در دیس مناسبی بگذارید و میل كنید.
روش تهیهی سالاد نخود و گوجهفرنگی
نخود را بخیسانید و بپزید.
پوست گوجهفرنگیها را بگیرید و گوجهفرنگی را خرد كنید و آنگاه نخود، گوجهفرنگیها، نعنا، گشنیز، روغن زیتون، نمك و فلفل را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.