تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
سیبزمینی را بپزید و پوره كنید. آنگاه پورهی سیبزمینی، سیر، گشنیز، زیره، خردل، فلفل و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
اكنون خمیر را فراهم كنید و آن را بین دو ورق كاغذ روغنی به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید و 20 دایرهی 10 سانتیمتری از آن ببرید.
حالا 1 قاشق سوپخوری ازمایهی سیبزمینی وسط هر دایره از خمیر قرار دهید و خمیر را روی مایهی میانی جمع كنید و خوب محكم نمائید.
اكنون خمیر پر كرده را برگردانید تا قسمت جمع كردهی آن روی سینی قرار بگیرد.
سپس روی كلوچهها را با فشار دست اندكی تخت كنید و با مخلوط زردهی تخممرغ و شیر زرین سازید.
روی هر یك از كلوچهها 3 برش كوچك ایجاد كنید و كلوچهها را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شوند، در فر گرم كرده با دمای 190درجهی سانتیگراد بپزید.
اینك كلوچهها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و با دیپ دال عدس میل كنید.
روش تهیهی خمیر: هر دو آرد را در كاسهی مناسبی الك كنید، زیره و كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.
آنگاه آب را كمكم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را به شكل توپ درآورید و به آرامی روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
سپس آن را در كیسهی نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
روش تهیهی دیپ دال عدس
كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را به آن بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند.
حالا عدس و آب جوش را بیفزائید و در تابه را بگذارید تا عدس به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزد.
آنگاه زیره، گرام ماسالا و زردچوبه را به دیپ بیفزائید و مخلوط كنید.