Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 20 مهر 1403 - 13:11

كلوچه سیب زمینی با دیپ دال عدس

كلوچه سیب زمینی با دیپ دال عدس

shooroshirin5

0 0

سخت

10 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پوست كنده و خرد كرده 400  گرم (2 عدد متوسط)

 

سیر له كرده 1 حبه

 

گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

زیره‌ی آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

دانه‌ی خردل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر

 

آرد سبوسدار 160 گرم

 

آرد سفید 75 گرم

 

زیره 1 قاشق چایخوری

 

كره 50 گرم

 

آب حدود 80 میلی‌لیتر (یك‌‌سوم پیمانه)

 

مواد لازم برای تهیه‌ی دیپ دال عدس

 

كره 40 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط (150 گرم)

 

سیر له كرده 1 حبه

 

عدس قرمز شسته 200 گرم (1 پیمانه)

 

آب‌جوش  625 میلی‌لیتر (دو و یك‌دوم پیمانه)

 

زیره‌ی آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

ادویه‌ی گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

سیب‌زمینی را بپزید و پوره كنید. آن‌گاه پوره‌ی سیب‌زمینی، سیر، گشنیز، زیره، خردل، فلفل و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

اكنون خمیر را فراهم كنید و آن را بین دو ورق كاغذ روغنی به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید و 20 دایره‌ی 10 سانتیمتری از آن ببرید.

حالا 1 قاشق سوپخوری ازمایه‌ی سیب‌زمینی وسط هر دایره‌ از خمیر قرار دهید و خمیر را روی مایه‌ی میانی جمع كنید و خوب محكم نمائید.

اكنون خمیر پر كرده را برگردانید تا قسمت جمع كرده‌ی آن روی سینی قرار بگیرد.

سپس روی كلوچه‌ها را با فشار دست اندكی تخت كنید و با مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و شیر زرین سازید.

روی هر یك از كلوچه‌ها 3 برش كوچك ایجاد كنید و كلوچه‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شوند، در فر گرم كرده با دمای 190درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

اینك كلوچه‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و با دیپ دال عدس میل كنید.

روش تهیه‌ی خمیر: هر دو آرد را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید، زیره و كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

آن‌گاه آب را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را به شكل توپ درآورید و به آرامی روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

سپس آن را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

روش تهیه‌ی دیپ دال عدس

كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را به آن بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند.

حالا عدس و آب جوش را بیفزائید و در تابه را بگذارید تا عدس به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزد.

آن‌گاه زیره، گرام ماسالا و زردچوبه را به دیپ بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کلوچهآشپزی با سیب زمینیغذا با سیب زمینیانواع دیپآموزش دیپكلوچه سیب زمینیدیپ دال عدسانواع کلوچه تعداد بازديد: 2089 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است