Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

ساندویچ زیتون و شوید

ساندویچ زیتون و شوید

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

 

شوید خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

زیتون بدون هسته  یك‌چهارم پیمانه

 

نان برشی سفید 12 عدد

 

مرغ دودی ورقه‌ای خردكرده  180 گرم

آشپزباشی – نفیسه قنبری

 

پنیر، آبلیمو، شوید و زیتون را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد پوره شوند. آن‌گاه روی یكی از نان‌ها قدری از این مخلوط بمالید و تكه‌ای مرغ بگذارید.

حالا روی دومین نان نیز قدری از مخلوط پنیر بمالید و روی مرغ بگذارید به گونه‌ای كه سمت پنیر مالیده، روی ماهی قرار بگیرد. سپس روی این نان را نیز با مخلوط پنیر بپوشانید و تكه‌ای مرغ بگذارید.

اكنون روی نان سوم هم قدری از مخلوط پنیر بمالید و سمت پنیر مالیده را روی مرغ قرار دهید. روی ساندویچ را بفشارید و به هشت مثلث تقسیم كنید.

به همین ترتیب سه ساندویچ دیگر را نیز آماده كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش ساندویچانواع ساندویچساندویچطرز تهیه ساندویچساندویچ زیتونساندویچ شویدآشپزی با زیتونآشپزی با شوید تعداد بازديد: 1629 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است