آشپزباشی- ایران کوهستانی
ابتدا پیاز را در نیمی از روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه فلفل دلمهای را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.
حالا رب گوجهفرنگی، پودر كاری، خردل، نمك و فلفل را بیفزائید و دو دقیقه تفت دهید.
سپس آب را اضافه كنید و ده دقیقه بپزید.
قارچ، باقیماندهی روغن و 3 قاشق از آبلیمو را در تابهی دیگری بریزید و تفت دهید و آن را به مواد قبلی بیفزائید.
زردههای تخممرغ را همراه با باقیماندهی آبلیمو با چنگال بزنید و به خورش بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.
خورش قارچ را با نان یا چلو میل كنید.