آشپزباشی
روش تهیه خمیر
در ظرف مناسبی، پودر مایه خمیر، شكر و یك پیمانه از آب را مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی به مدت 5 تا 8 دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود.
درون كاسهای مایه خمیر، باقیمانده آب، آرد، نمك، تخم مرغ و كره را بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدست شود و به دست نچسبد. خمیر را به مدت یك ساعت در كاسه چربكردهای قرار دهید. روی آن را با كیسه نایلونی بپوشانید و در محل گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
قالب شارلوت دو لیتری را چرب كنید و مقداری بادام پرك كف آن بپاشید. اكنون سه چهارم از خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده باز كنید و داخل قالب بگذارید. نیمی از مرغ را روی خمیر بریزید. حالا بعد از ریختن برنج روی مرغ، بقیه مرغ را روی برنج بریزید و خمیر باقیمانده را باز كنید و روی مواد بگذارید.
قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد. آنگاه بر روی دیس برگردانید.
روش تهیه مواد میانی
برنج را آبكش كنید و بادام پرك و كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.