آشپزباشی – انسیه حافظی
ابتدا پوست بازو را بگیرید و دور بریزید. آنگاه به كمك چاقوی تیزی، به آرامی گوشت مرغ را از استخوان جداكنید و به طرف پائین بكشید تا گوشت مرغ در پائین استخوان جمع شود. سپس رویشان سویا سس بریزید و چند ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا تخممرغها، شیر، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و آرد سوخاری، كنجد یا كورن فلكس را در كاسه دیگری بریزید.
اكنون پاچینیها را ابتدا در تخممرغ بغلتانید و بعد در مخلوط آرد سوخاری بزنید و در روغن فراوان و داغ برشته كنید. اینك پاچینیها را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بگذارید و با سس ریحان میل كنید.
روش تهیه سس ریحان: كره، پنیر خامهای، سس مایونز، نمك، فلفل و سیر را با هم مخلوط كنید. آنگاه ریحان را بیفزائید و مخلوط كنید.