تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه ادویه گرامماسالا، زعفران، زردچوبه، زنجفیل و چیلی را افزوده و تفت دهید.
حالا گوشت را بیفزائید و آن را روی حرارت تند تفت دهید تا گوشت طلائی رنگ شود. اكنون شیر، عسل و آب مرغ را افزوده و خوراك را 30 دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید و گاهی خوراك را هم بزنید.
سپس خامه و بادام را درون خوراک بریزید و پس از چند دقیقه خوراك را از روی حرارت بردارید.
یادآوری: میتوانید این خوراك را با چلو میل كنید.