Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 16:43

کوفته ترکی با پوره سیب‌زمینی

کوفته ترکی با پوره سیب‌زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

 روغن ٢ قاشق سوپخورى

پياز متوسط ١ عدد

برنج یک دوم پيمانه

گوشت چرخكرده  ٢٠٠ گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

تخم مرغ ٢ عدد

سيب زمينى پخته  ٢ عدد متوسط

كره ٥٠ گرم

شير یک دوم  پيمانه

نعنا خشك ٢ قاشق سوپخورى

آشپزباشی - سرمه جلیلی

تابه مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه روغن و پیاز را اضافه کنید و پیاز را تفت دهید.

حالا برنج را به همراه آب بیفزائید و صبر کنید تا برنج بپزد و بگذارید سرد شود.

سپس گوشت، نمک، فلفل و تخم‌مرغ را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط نمائید.

اینک از مواد فراهم کرده کوفته‌هایی تهیه کنید و در روغن سرخ نمائید.

حالا سیب‌زمینی، کره و شیر را روی حرارت قرار دهید و پیوسته آن را هم بزنید.

سپس به پوره سیب‌زمینی نمک، فلفل و نعنا را اضافه کنید و در کنار کوفته‌ها آن را میل نمائید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیسرمه جلیلیآموزش انواع کوفتهکوفته ترکیطرز تهیه کوفته ترکیکوفته ترکی با پوره سیب زمینی تعداد بازديد: 1154 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است