آشپزباشی - سرمه جلیلی
تابه مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه روغن و پیاز را اضافه کنید و پیاز را تفت دهید.
حالا برنج را به همراه آب بیفزائید و صبر کنید تا برنج بپزد و بگذارید سرد شود.
سپس گوشت، نمک، فلفل و تخممرغ را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط نمائید.
اینک از مواد فراهم کرده کوفتههایی تهیه کنید و در روغن سرخ نمائید.
حالا سیبزمینی، کره و شیر را روی حرارت قرار دهید و پیوسته آن را هم بزنید.
سپس به پوره سیبزمینی نمک، فلفل و نعنا را اضافه کنید و در کنار کوفتهها آن را میل نمائید.