تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
مرغهای پخته را مكعبی خرد كنید. فر را با دمای 175 درجهی سانتیگراد روشن كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید.
حالا در تابهی مناسبی روغن زیتون بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را در آن بریزید و 5 دقیقه تفت دهید تا سبك شود.
سپس سیر، چوب دارچین، پوست لیمو، مرغ، پودر كاری و زنجفیل را درون پیاز بریزید و 2 - 3 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید.
اینك زیتون، آب مرغ، نمك، فلفل و آبلیمو را اضافه كنید و با حرارت بالا بپزید. سپس حرارت را كم كنید. در تابه را بگذارید و 10 دقیقه صبر كنید.
بعد از این مدت در تابه را بردارید و تا زمانیكه آب آن تبخیر شود به پختن ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
پودر دارچین، پودر شكر و بادام را داخل آسیاب نرم كنید، روی سطح صافی یك ورق خمیر یوفكا بگذارید.
سپس روی آن قلممو با كرهی آبكرده بمالید. از مواد بادام و دارچین كمی روی آن بپاشید و لایهی دیگری از خمیر روی آن بگذارید. و روی خمیر دوم باز هم كره بمالید.
اینك تخممرغ و گشنیز را با تركیب مرغ سرد شده مخلوط كنید. حالا هر بار 1 قاشق سوپخوری از مواد روی خمیر بگذارید.
خمیر را به هر شكلی كه دوست دارید بپیچید. روی آن را با زردهی تخممرغ زرین كنید و در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه یا تا زمانیكه روی آن طلائی رنگ شود بپزید.
یادآوری: چوب دارچین را قبل از مصرف از درون مواد خارج كنید.