Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

رول مرغ مراكشی

رول مرغ مراكشی

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مرغ پخته 750 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد درشت

 

سیر رنده كرده 2 حبه

 

چوب دارچین 1 تكه

 

پوست لیمو‌ی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

پودر كاری 1 قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

زیتون بدون هسته، خرد كرده 50 گرم

 

آب مرغ 100 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل از هر كدام 1 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

پودر دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر شكر 1 قاشق چایخوری

 

بادام بدون پوست، برشته و خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

خمیر یوفكا 8 ورق

 

كره‌ی آبكرده 35 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

مرغ‌های پخته را مكعبی خرد كنید. فر را با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد روشن كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید.

حالا در ‌تابه‌ی مناسبی روغن زیتون بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را در آن بریزید و 5 دقیقه تفت دهید تا سبك شود.

سپس سیر، چوب دارچین، پوست لیمو، مرغ، پودر كاری و زنجفیل را درون پیاز بریزید و 2 - 3 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید.

اینك زیتون، آب مرغ، نمك، فلفل و آبلیمو را اضافه كنید و با حرارت بالا بپزید. سپس حرارت را كم كنید. در تابه را بگذارید و 10 دقیقه صبر كنید.

بعد از این مدت در تابه را بردارید و تا زمانیكه آب آن تبخیر شود به پختن ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید تا سرد شود.

پودر دارچین، پودر شكر و بادام‌ را داخل آسیاب نرم كنید، روی سطح صافی یك ورق خمیر یوفكا بگذارید.

سپس روی آن قلم‌مو با كره‌ی آبكرده بمالید. از مواد بادام و دارچین كمی روی آن بپاشید و لایه‌ی دیگری از خمیر روی آن بگذارید. و روی خمیر دوم باز هم كره بمالید.

اینك تخم‌مرغ و گشنیز را با تركیب مرغ سرد شده مخلوط كنید. حالا هر بار 1 قاشق سوپخوری از مواد روی خمیر بگذارید.

خمیر را به هر شكلی كه دوست دارید بپیچید. روی آن را با زرده‌ی تخم‌مرغ زرین كنید و در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه یا تا زمانیكه روی آن طلائی رنگ شود بپزید.

یادآوری: چوب دارچین را قبل از مصرف از درون مواد خارج كنید.

 

برچسب ها: رول مرغآموزش آشپزیانواع رولآشپزی با مرغآموزش رولرول مرغ مراكشیآشپزی مراکشیغذای مراکشی تعداد بازديد: 2648 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است