تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
دو قاشق سوپخوری روغن، در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و اندكی تفت دهید. آنگاه مرغ را بیفزائید و روی حرارت تند، تفت دهید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید و آویشن را روی مرغ بریزید. قدری هم نمك و فلفل به آن بزنید و بگذارید خنك شود.
حالا خمیر هزارلا را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر پهن كنید و دایرههائی به قطر 15 سانتیمتر، از آن ببرید. اكنون وسط هر خمیر، قدری از مواد میانی فراهم كرده، بگذارید و از اطراف خمیر را جمع كنید و ببندید.
اینك خمیرهای پر كرده را با فاصله، در سینی چربكرده بچینید و مراقب باشید كه قسمت جمع شدهی خمیر، روی سینی قرار بگیرد.
حال مخلوط تخممرغ و روغن را روی بورك بمالید و سیاهدانه بپاشید. بورك را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.