تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
تخممرغها را همراه با آب و نمك، در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید. تابهی نچسبی را به قطر 23 سانتیمتر، روی حرارت ملایم قرار دهید و نیمی از مایهی تخممرغ را درون آن بریزید.
سپس تابه را بچرخانید تا تخممرغ بطور یكنواخت در تابه پهن شود. اكنون دوطرف كرپ را بپزید تا طلائیرنگ شود.
حالا تابهی نچسب دیگری را روی حرارت قرار دهید و براكلی و قارچ را درون آن بریزید. سویاسس، زنجفیل و آب مرغ را نیز بیفزائید و روی حرارت تند تفت دهید. اكنون دو عدد كرپ فراهم كرده را رول كنید و ببرید.
آنگاه مخلوط سبزی و ادویه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با برشهای كرپ بیارائید.
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید براكلی را بهجای سرخ كردن قدری بخارپز كنید.