آشپزباشی
در تابه مناسبی، كره بریزید و روی اجاق آب كنید. گوشت، رزماری، آویشن و جوز هندی را بیفزائید و تفت دهید. نمك و فلفل را بیفزائید و آب مرغ را به آن اضافه نمائید، صبر كنید تا گوشت بپزد و آبش كاملاً كشیده شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید.
حالا سوسیس، پنیر و تخم مرغ را به گوشت بیفزائید و كاملاً مخلوط كنید.
خمیر پاستا را به ابعاد 90/54یا 50/100 ببرید و با قالب گرد به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید. اینك از مواد گوشتی، 1 قاشق چایخوری در مركز هر دایره قرار دهید. لبههای هر دایره را با آب كمی نمناك كنید و یك دایره دیگر روی آن قرار دهید، حالا با دست لبهها را به هم بچسبانید، روی آنها قدری آرد الك كنید تا به هم نچسبند.
آب مرغ (2 لیتر) را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. راویولیها را بیفزائید و 4 تا 5 دقیقه بجوشانید. در صورت لزوم نمك و فلفل اضافه كنید. در هنگام پذیرائی، پنیر پارمسان را بیفزائید، در ظرف مناسبی بریزید و میل نمائید.
روش تهیه پاستای تخم مرغی
آرد را در كاسه مناسبی بریزید، وسط آن را گود كنید، تخم مرغ و نمك در وسط آن بریزید و با دست به آرامی مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید. حالا آن را كمی ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
یادآوری: از كاسه دستگاه غذاساز هم میتوانید برای تهیه این خمیر استفاده كنید.