آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و سفیده تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه پنیر، پیازچه و ژامبون را به آرامی به آن بیفزائید و مراقب باشید که سفیده پفش را از دست ندهد!
اکنون سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و 4 دایره تپه مانند از سفیده تخممرغ روی کاغذ بگذارید. سپس وسط هر کدام را قدری گود کنید و 3 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا سینی را از فر درآورید و وسط هر کدام یک زرده تخممرغ قرار دهید. رویشان نمک و فلفل بپاشید و دوباره به مدت تقریبی 2-3 دقیقه در فر بگذارید.