تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. سیر را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه برنج را افزوده و 2-3 دقیقه، آن را تفت دهید. حالا آب و نمك را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.
سپس مخلوط برنج و سیر را درون آبجوش بریزید و بگذارید بپزد و آبش كشیده شود. اكنون تخممرغها را نیمرو كنید، پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با سس گوجهفرنگی، نیمرو و برگهای نعنا بیارائید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی: روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز و نمك را بیفزائید و 8-10 دقیقه، روی حرارت ملایم تفت دهید. حالا پوره گوجهفرنگی و شكر را بیفزائید و 8-10 دقیقه، سس را بپزید. سپس ارگانو را درون سس بریزید و آن را از روی اجاق بردارید.