تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سینی مناسب فر را با كره چرب كنید و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه اسفناج را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید.
سپس پنیر فتا، پنیر خامهای، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید تا این مواد، اندكی خنك شود.
اكنون تخممرغ، جعفری و ریحان را افزوده و مخلوط كنید. اینك فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و یكی از خمیرهای فیلو را روی میز كار بگذارید و رویش كره بمالید.
آنگاه یك لایه دیگر از خمیر فیلو را رویش بگذارید و دوباره كره بمالید. به همین ترتیب، باقیمانده خمیر فیلو را دو تا دو تا روی هم بگذارید و بین آنها كره بمالید.
حالا هر خمیر را به مربعهای 8 سانتیمتری ببرید و روی هر مربع، 1 قاشق چایخوری از مایه فراهم كرده، بگذارید. سپس خمیر را از گوشهها جمع كنید و در سینی بچینید. اكنون رویشان قدری كره آبكرده بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید تا ترد و طلائی رنگ شود.