Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 18:12

پاستا با اسفناج و مرغ

پاستا با اسفناج و مرغ

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

پاستای پنه دو و یك دوم پیمانه

سینه مرغ 2 عدد

نمك و فلفل به میزان لازم

آرد 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون به میزان لازم

خامه 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

پنیر خامه‌ای 120 گرم

ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری

اسفناج 150 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده یك و یك چهارم پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

پاستا را بپزید، در صافی بریزید و گرم نگه دارید. آن‌گاه مرغ را خرد كنید و رویش نمك و فلفل بپاشید. سپس تكه‌های مرغ را در آرد بغلتانید. حالا روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس خامه، پنیر خامه‌ای، ادویه و اسفناج را درون مرغ بریزید و مخلوط كنید.

اكنون پاستا را نیز به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینك پاستای اسفناج و مرغ را در ظرف نسوز و مناسبی به گنجایش 2 لیتر بریزید، رویش را با پنیر موزارلا بپوشانید و به مدت تقریبی 5 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بگذارید تا پنیر آب شود.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجمواد لازم پاستا با اسفناج و مرغروش تهیه پاستا با اسفناج و مرغپاستا با اسفناج و مرغپاستا تعداد بازديد: 2227 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است