تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پاستا را بپزید، در صافی بریزید و گرم نگه دارید. آنگاه مرغ را خرد كنید و رویش نمك و فلفل بپاشید. سپس تكههای مرغ را در آرد بغلتانید. حالا روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس خامه، پنیر خامهای، ادویه و اسفناج را درون مرغ بریزید و مخلوط كنید.
اكنون پاستا را نیز به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینك پاستای اسفناج و مرغ را در ظرف نسوز و مناسبی به گنجایش 2 لیتر بریزید، رویش را با پنیر موزارلا بپوشانید و به مدت تقریبی 5 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بگذارید تا پنیر آب شود.