طرز تهیه خوراك مرغ با سس سرد گوجه فرنگی
گوجهفرنگیها را در یك دوم پیمانه آب ولرم بخیسانید. سینهی مرغ را به ضخامت نیم سانتیمتر ببرید و در تابهی نچسبی بدون روغن قرار دهید. تابه را روی اجاق بگذارید و دوطرف آن را در حدی كه تغییر رنگ بدهد ولی سرخ نشود، بپزید. بعد تكههای مرغ را در ظرفی بچینید و باقیماندهی آب مرغ را نگهدارید. قرص عصارهی سبزی را در یك پیمانه آب سرد حل كنید و با آب مرغ مخلوط سازید و بجوشانید. سپس گوجهفرنگیهای خیسانده را اضافه كنید و كمی نمك بزنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید. بعد مخلوط را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنید. حالا مایونز را كمكم به پورهی گوجهفرنگی بیفزائید تا سس آماده شود. اكنون دو طرف تكههای مرغ را به سس آغشته كنید و در ظرف زیبائی بچینید. باقیماندهی سس را نیز روی مرغ بریزید و پیازچه و نمك و فلفل بپاشید و اطراف خوراك را با لوبیا سبز، گوجهفرنگی و تخممرغ آبپز رنده كرده تزئین نمائید.
یادآوری: میتوانید به جای عصارهی سبزی، از 1 پیمانه آب انگور سفید استفاده كنید.