آشپزباشی – معصومه عیوضی
پوست سیبزمینیها را بگیرید، رویشان نمك بپاشید و در قابلمه مناسبی بریزید. آنگاه قدری آب به آن بیفزائید و قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا سیبزمینیها نیمپز شوند. سپس سیبزمینیها را در ظرف چربكرده نسوز بریزید و یك قاشق از روغن زیتون را رویش بپاشید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا بپزند و برشته شوند.
در این میان یك بار سیبزمینیها را زیر و رو كنید تا كاملاً برشته شوند. اكنون سیر، آبلیمو و زردههای تخممرغ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید. آنگاه باقیمانده روغن زیتون را كمكم به آن بیفزائید و همچنان دستگاه را روشن نگاه دارید تا سس غلیظ شود.
اینك سبزی، نخودفرنگی و زرشك را روی سیبزمینی بریزید و سس فراهم كرده را روی خوراك بدهید و میل كنید.