Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 19 آبان 1403 - 21:14

خوراك سیب زمینی

خوراك سیب زمینی

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب زمینی ریز و یكدست 500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

سیر پوست كنده 4 حبه

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

زرده‌ تخم‌مرغ 2 عدد

 

ترخون و مرزه‌ خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

نخودفرنگی پخته 100 گرم

 

زرشك خیسانده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – معصومه عیوضی

 

پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید، رویشان نمك بپاشید و در قابلمه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه قدری آب به آن بیفزائید و قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها نیم‌پز شوند. سپس سیب‌زمینی‌ها را در ظرف چربكرده‌ نسوز بریزید و یك قاشق از روغن زیتون را رویش بپاشید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، قرار دهید تا بپزند و برشته شوند.

در این میان یك بار سیب‌زمینی‌ها را زیر و رو كنید تا كاملاً برشته شوند. اكنون سیر، آبلیمو و زرده‌های تخم‌مرغ را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید. آن‌گاه باقیمانده‌ روغن زیتون را كم‌كم به آن بیفزائید و همچنان دستگاه را روشن نگاه دارید تا سس غلیظ شود.

اینك سبزی، نخودفرنگی و زرشك را روی سیب‌زمینی بریزید و سس فراهم كرده را روی خوراك بدهید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش خوراکخوراکآشپزی با سیب زمینیخوراك سیب زمینیتهیه خوراک با سیب زمینیمواد لازم خوراکخوراک با سیب زمینی تعداد بازديد: 1602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است