اعظم گلزارمنش
فیله را به شكل نوارهای یك سانتیمتری ببرید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه پودر چیلی، پودر زیره، ارگانو، سیر، رب كوجه فرنگی، آبلیمو و فلفل تند خرد كرده را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و به مدت سه ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون فلفل دلمهای را كباب كنید و دانه و پوست آن را بگیرید و به صورت نوارهای باریكی ببرید. بعد نیمی از روغن را در تابهای بریزید و مخلوط فوق را در چند نوبت در روغن سرخ كنید. سپس آن را از تابه خارج كنید و باقیماندهی روغن را در تابه بریزید. اینك پیاز را بیفزائید و روی اجاق با حرارت متوسط تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا مخلوط گوشت، فلفل دلمهای، ذرت و لوبیا سفید را نیز اضافه كنید و تا گرم شدن مخلوط بر روی اجاق، هم بزنید. اكنون دو طرف لواشها را به روغن مایع آغشته كنید و داخل قالب كوچكی- كه با فویل پوشاندهاید- فرو ببرید تا به شكل سبد در آید. نانها را به همین شكل در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه و یا تا زمانی كه كاملاً برشته شوند، بگذارید. اینك داخل سبدهای نان را از مخلوط آماده پر كنید و با خامه و گشنیز خرد كرده، روی هر یك را تزئین نمائید و میل كنید.