مریم عکاف
روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.
آن گاه هویج و فلفل دلمه ای را تفت دهید تا اندکی نرم شوند.
سپس کلم براکلی و میگو را بیفزائید و چند ثانیه تفت دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.
حالا سس سویا و سرکۀ بالزامیک را بیفزائید و خوب هم بزنید.
بعد حرارت را خاموش کنید و جوانه را بیفزائید.
اینک خوراک میگو را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و سرو کنید.
یادآوری
برای تهیه میگو بهتر است آب را جوش بیاورید و اندکی فلفل سیاه و سرکه درون آب بریزید.
بعد میگو را اضافه کنید و اجازه دهید میگو اندکی بپزد.