آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا عدس را بپزید. در ظرف مناسبی بوقلمون، نمك، نیمی از زعفران و پوست لیموی رندهكرده را با هم مخلوط كنید و به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شود. حالا مقداری از كره را در ماهیتابه مناسبی روی اجاق گرم كنید، بوقلمون را در آن تفت دهید، شعله را كم كنید، درِ ظرف را بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
قدری كره در تابه دیگری بریزید و قیسی را همراه با زعفران باقیمانده تفت دهید. بعد كشمش و خرما را نیز جداگانه همراه با دارچین و ادویه تفت دهید. اینك بوقلمون، قیسی، كشمش، خرما، خلال نارنج و گردو را مخلوط نمائید. در این مرحله، در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی حرارت به جوش آورید، نمك و روغن مایع را بیفزائید و پس از آن رشته و عدس را بریزید.
آن را آبكش كنید و مقداری آب رویش بریزید. حالا كف و دیواره ظرف نسوز مناسبی را با مقداری كره چرب كنید، نیمی از عدس و رشتهها را كف ظرف بریزید، مخلوط فراهم كرده را روی عدس و رشته بدهید. سپس بقیه رشته و عدس را بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید.
در صورت لزوم، كمی كره روی رشتهها بریزید. اكنون ظرف را در فر، با دمای 220 درجه سانتیگراد بگذارید و خوراك را به مدت نیم ساعت بپزید. آنگاه در ظرف مناسبی برگردانید و اطرافش را با خرما و قیسی تزئین نمائید.