Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

خوراك رشته و عدس قالبی

خوراك رشته و عدس قالبی

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

عدس 150 گرم

 

سینه بوقلمون حبه‌ای خردكرده 350 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

پوست پرتقال یا پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

كره 75 گرم

 

قیسی 10 تا 12 عدد

 

كشمش 150 گرم

 

خرمای هسته‌گرفته 150 گرم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

ادویه پلوئی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خلال نارنج شیرین‌كرده 3 قاشق سوپخوری

 

گردوی خردكرده 100 گرم

 

روغن مایع 2-3 قاشق سوپخوری

 

رشته پلوئی 500 گرم

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا عدس را بپزید. در ظرف مناسبی بوقلمون، نمك، نیمی از زعفران و پوست لیموی رنده‌كرده را با هم مخلوط كنید و به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود. حالا مقداری از كره را در ماهیتابه مناسبی روی اجاق گرم كنید، بوقلمون را در آن تفت دهید، شعله را كم كنید، درِ ظرف را بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزید.

قدری كره در تابه دیگری بریزید و قیسی‌ را همراه با زعفران باقیمانده تفت دهید. بعد كشمش و خرما را نیز جداگانه همراه با دارچین و ادویه تفت دهید. اینك بوقلمون، قیسی، كشمش، خرما، خلال نارنج و گردو را مخلوط نمائید. در این مرحله، در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی حرارت به جوش آورید، نمك و روغن مایع را بیفزائید و پس از آن رشته‌ و عدس را بریزید.

آن را آبكش كنید و مقداری آب رویش بریزید. حالا كف و دیواره ظرف نسوز مناسبی را با مقداری كره چرب كنید، نیمی از عدس و رشته‌ها را كف ظرف بریزید، مخلوط فراهم كرده را روی عدس و رشته بدهید. سپس بقیه رشته‌ و عدس را بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید.

در صورت لزوم، كمی كره روی رشته‌ها بریزید. اكنون ظرف را در فر، با دمای 220 درجه سانتیگراد بگذارید و خوراك را به مدت نیم ساعت بپزید. آن‌گاه در ظرف مناسبی برگردانید و اطرافش را با خرما و قیسی تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش خوراکمواد لازم خوراکآشپزباشیمرضیه فولادیخوراك رشتهخوراک عدس قالبیروش تهیه خوراک رشته تعداد بازديد: 1887 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است