روشتهیه
مرغ خام را با روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. سپس یک پیمانه آب و یک عدد قرص عصارهی مرغ به آن اضافه کرده، مرغها را پخته، کنار بگذارید. پیاز را در روغن باقیمانده تفت داده و با زنجبیل، دارچین، هل، میخک، برگ مو، برگ بو، نمک و فلفل مخلوط کرده و کمی تفت دهید. سپس بادام و سیر را با زیره، فلفل قرمز و کشمش به مایهی قبلی افزوده و 5 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. در ظرف دیگری زعفران را در اندکی آب داغ حل کرده و به ماست اضافه نمایید. سپس ماست را کمکم به خوراک افزوده و هم بزنید. خامه را نیز به تدریج به خوراک اضافه کرده و مرغ پخته شدهی قبلی را همراه با مقدار کمی از آب مرغ به ظرف بازگردانده و در ظرف را به مدت 30 دقیقه بگذارید. حرارت را کم کنید و در پایان پخت برگ بو و چوب دارچین را از مواد خارج کرده و خوراک را در ظرف شیکی کشیده و سرو نمایید. برای تزیین میتوان از گردو، لیموترش و فلفل سبز درسته استفاده کرد.