روش تهیه
ابتدا ساقههای براکلی را جدا کنید. آنگاه براکلی، ریحان، تخم کدو، روغن زیتون، آبلیمو، سیر و نمک را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. اکنون پستو را همراه با لوبیا در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید.
خواص بروکلی
بروکلی یکی از سبزیجات کلمی است ؛ این به کلم، کاهو، کلم پیچ، گل کلم و کلم بروکسل مرتبط است. این سبزیجات به خاطر تاثیرات سلامتی مفید خود مشهور هستند و گاهی اوقات به عنوان «سوپر سبزیجات» یاد می شوند. بروکلی غنی از مواد مغذی زیادی است، از جمله فیبر، ویتامین C، ویتامین K، آهن و پتاسیم. بروکلی نیز حاوی پروتیین بیشتری نسبت به سایر سبزیجات است. بروکلی می تواند هم خام و هم پخته مصرف شود، اما تحقیقات اخیر نشان می دهد که بروکلی پخته شده با بخار ملایم بیش ترین فواید سلامتی را دارد.