روشتهیه
پياز را خرد كرده و در كمي روغن تفت دهيد سپس سينه مرغ را بي استخوان كرده روي تخته به ابعاد 2×2 مكعبي خرد كنيد و قبل از اينكه رنگ پياز عوض شود مرغ و بعد هويج را اضافه كنيد و مواد را كمي تفت داده، رب را بيافزائيد. نخود فرنگي، سير، نمك، فلفل و آب مرغ را نيز بعد از 30 ثانيه به آن اضافه كنيد. وقتي مواد به جوش آمد زغفران را هم درون قابلمه بريزيد و بعد از اينكه مواد پخته شد سيبزمينيها را اضافه نمائيد. فلفل دلمهاي را نيز حلقه حلقه كنيد و روي مواد بگذاريد (مواد داخل قابلمه) هنگامي كه خوراك جا افتاد سير و فلفل را در بياوريد و خوراك را در ظرف بكشيد.
یادآوری
هويج و سيبزميني را خيلي ريز خرد نكنيد و حتماً هم يك اندازه باشند.