Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

خوراک عدس و تخم‌مرغ آبپز

خوراک عدس و تخم‌مرغ آبپز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

عدس   سه‌چهارم پیمانه

برگ بو  2 عدد

آب  2 پیمانه

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

جعفری تازه خرد کرده  1 قاشق سوپخوری

آب و پوست لیموی رنده کرده  از یک عدد لیمو

نمک و فلفل  یک چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 2 عدد

اسفناج پاک‌کرده 500 گرم

عدس، برگ‌بو و آب را در قابلمه‌ مناسبی بریزید.

در ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

آنگاه در کاسه کوچکی، روغن، جعفری، پوست لیمو، آب لیمو و نمک را بریزید و آن را کنار بگذارید.

کمی در تابه روغن بریزید. تخم‌مرغ را نیمرو کنید و کنار بگذارید. حالا عدس را آبکش و برگ بو را خارج کنید.

اکنون عدس را همراه با اسفناج و فلفل سیاه به ظرف برگردانید.

مواد را هم بزنید و اسفناج را بپزید. اکنون مخلوط روغن، جعفری و لیمو را به آن بیفزائید و خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با تخم‌مرغ بیارائید.

نکته تغذیه‌ای

احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 در افرادی که به طور مداوم از حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس در برنامه غذایی خود استفاده می‌کنند، کمتر است.

همچنین مصرف حبوبات در کسانی که به دیابت نوع 2 مبتلا هستند، به کنترل قند خون کمک می‌کند.

از آنجایی که بیماران دیابتی در معرض اضافه وزن و بیماری‌های قلبی هستند، خوردن غذاهای سرشار از مواد مغذی به عنوان جزئی از رژیم غذایی سالم، از اهمیت بالایی برخوردار است.

حبوبات به عنوان مواد سرشار از فیبر و پروتئین گیاهی با میزان بالایی از ویتامین‌ها و مواد معدنی،‌ گزینه مناسبی برای همه افراد و به ویژه افراد مبتلا به دیابت هستند.

حبوبات منبع خوبی برای ویتامین‌های گروه B، آهن، روی، کلسیم و منیزیم می‌باشند.

برچسب ها: آشپزباشیدیابتشور و شیرینخوراک عدس و تخم‌مرغ آبپزعدستخم مرغ آبپز تعداد بازديد: 3067 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است