عدس، برگبو و آب را در قابلمه مناسبی بریزید.
در ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
آنگاه در کاسه کوچکی، روغن، جعفری، پوست لیمو، آب لیمو و نمک را بریزید و آن را کنار بگذارید.
کمی در تابه روغن بریزید. تخممرغ را نیمرو کنید و کنار بگذارید. حالا عدس را آبکش و برگ بو را خارج کنید.
اکنون عدس را همراه با اسفناج و فلفل سیاه به ظرف برگردانید.
مواد را هم بزنید و اسفناج را بپزید. اکنون مخلوط روغن، جعفری و لیمو را به آن بیفزائید و خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با تخممرغ بیارائید.
نکته تغذیهای
احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 در افرادی که به طور مداوم از حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس در برنامه غذایی خود استفاده میکنند، کمتر است.
همچنین مصرف حبوبات در کسانی که به دیابت نوع 2 مبتلا هستند، به کنترل قند خون کمک میکند.
از آنجایی که بیماران دیابتی در معرض اضافه وزن و بیماریهای قلبی هستند، خوردن غذاهای سرشار از مواد مغذی به عنوان جزئی از رژیم غذایی سالم، از اهمیت بالایی برخوردار است.
حبوبات به عنوان مواد سرشار از فیبر و پروتئین گیاهی با میزان بالایی از ویتامینها و مواد معدنی، گزینه مناسبی برای همه افراد و به ویژه افراد مبتلا به دیابت هستند.
حبوبات منبع خوبی برای ویتامینهای گروه B، آهن، روی، کلسیم و منیزیم میباشند.