روشتهیه
لوبيا را در اندازههای 2 سانتیمتریخرد کرده و بشوييد. پياز را سرخ كنيد و وقتي طلايي شد، لوبيا را اضافه كنيد تا كمي سرخ شود. گوجهفرنگي را پوست گرفته و خرد كنيد. گوجهفرنگي، زردچوبه، نمك و فلفل را به لوبيا اضافه كنيد. وقتي لوبيا پخت، شويد و جعفري را همراه با سير كوبيده شده با زردچوبه، اضافه كنيد و 20 دقيقه ديگر روي حرارت ملايم غذا را بپزيد و در ظرف سرو بريزيد.
یادآوری
سير را ميتوانيد همراه با پياز سرخ کرده و بعد لوبيا را اضافه كنيد.