طرز تهیه خوراک گوشت
در ظرف مناسبی مقداری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را اضافه كنید و در روغن تفت دهید. آنگاه گوشت و كاری را به آن بیفزائید و كمی تفت دهید. سپس آب گوشت و شیرنارگیل را درون تابه بریزید و درِ آن را بگذارید. حالا گوشت را به مدت 15-20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. بعد نمك و فلفل را اضافه نمائید و صبر كنید تا خوراك جا بیفتد.
اینك خوراك را در ظرف زیبائی بكشید، به سلیقهی خود تزئین كنید و در صورت تمایل، با برنج مصرف كنید.
همچنین میتواند طرز تهیه خوراک گوشت دیگر را در زیر مشاهده کنید:
خوراك گوشت با سس سیب | طرز تهیه خوراک گوشت
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
برگ رزماری 1 شاخه
پیاز خرد كرده 1 عدد
فلفل سیاه یكدوم قاشق چایخوری
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
گوشت راستهی گوساله 400 گرم
هویج 2 عدد
قارچ 200 گرم
سیب زرد 200 گرم
نشاستهی ذرت 1 قاشق سوپخوری
شیر 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
آب گوشت 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
طرز تهیه خوراک گوشت با سس سیب:
در ظرف مناسبی روغن زیتون، سس سویا، رزماری، پیاز، فلفل و جعفری را بریزید و مخلوط نمائید. حالا گوشت را در این مخلوط بغلتانید. آنگاه درِ ظرف را بگذارید و به مدت یك شب در یخچال نگه دارید تا گوشت مزهدار شود. سپس گوشت را در ظرف نسوزی قرار دهید، هویج و قارچ را به آن بیفزائید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 5/1 ساعت بپزید. پس از پختن، گوشت را به صورت ورقههای نازك ببرید و در دیس مناسبی بچینید. حالا اطراف آن را با هویج و قارچ تزئین كنید. اكنون سس را روی خوراك بریزید و مصرف نمائید.
روش تهیهی سس سیب برای خوراک گوشت:
سیبها را پس از پوست گرفتن، به صورت خلالی خرد كنید. در ظرف مناسبی نشاسته، شیر و آب گوشت را با هم مخلوط سازید. و بعد ظرف را روی اجاق قرار دهید و با حرارت ملایم بپزید تا كمی غلیظ شود. سپس سیب را بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر سس را روی اجاق بپزید.