طرز تهیه خوراک جگر و قلوه:
جگر و قلوه را تمیز كنید و بشوئید. سپس به شكل مكعبهای كوچك ببرید. بعد پیاز و روغن را در تابه بریزید و جگر، قلوه و زردچوبه را در آن تفت دهید. آنگاه نمك و فلفل بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید.
نان را به عرض دو سانتیمتر برش بزنید. حالا شیر، تخممرغ، نمك و فلفل را با چنگال خوب بزنید و روی نانها بمالید. اكنون تابهی چدنی شیارداری را با كره چرب كنید و روی حرارت قرار دهید تا خوب داغ شود. آنگاه نانها را در تابه برشته كنید. بعد یك قاشق سوپخوری از مواد آماده روی هر تكه نان سرخكرده قرار دهید و آنها را در ظرف مناسبی بچینید و با گوجهفرنگی تزئین كنید.
یادآوری: در صورت تمایل، میتوانید یك قاشق سوپخوری سویاسس یا رب انار، به مخلوط جگر و قلوه اضافه كنید.