آشپزباشی - اعظم گلزار منش :
روشتهیه
بادمجانها را به صورت حلقهای به ضخامت 2 سانتیمتر برش بزنید. آنگاه به مدت یکساعت در آب و نمک قرار دهید. سپس در آبکش بریزید و بادمجانها را با هولة آشپزخانه خشک کنید. حالا با کاتر گرد حلقهای درون بادمجانها را خالی کنید. آنگاه تکههای بادمجان را ریز کرده و در قدری روغن سرخ کنید. حالا هویج و ژامبون را همراه با پیازچه به آن بیفزائید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس در صافی بریزید تا کاملا روغن آن جدا شود. اکنون حلقههای بادمجان را در سینی چرب کرده قرار دهید. سپس به مواد فراهمکرده تخممرغ و پنیر موزارلای
رنده کرده دالیا را بیفزائید و درون بادمجانها را با آن پر کنید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه قرار دهید تا سطح آن طلائی شود. اینک بادمجانهای پخته شده را به آرامی از سینی جدا کنید و در ظرف مناسب پذیرائی بچینید.