روغن را در تابۀ مناسبی گرم کنید.آن گاه فلفل دلمه ای ها را نواری برش دهید و در روغن بریزد و اندکی تفت دهید تا نرم شوند.
سپس سیر و پیاز را بیفزائید و حدود 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه هید.
سپس گوشت را اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت کمی تغییر رنگ داد و سرخ شد رب گوجه، لوبیا چیتی، نمک و فلفل را بیفزائید و مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
اکنون تابه را از روی حرارت بردارید و خوراک را در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.
یادآوری
میتوانید این خوراک را با نان ترتیلا یا برنج ساده سرو نمائید.