Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

برنج قهوه‌ای با کرنبری و قارچ

برنج قهوه‌ای با کرنبری و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج قهوه‌ای 4 پیمانه

نمک به میزان لازم

قارچ‌ ورقه‌ای سرخکرده 250 گرم

کرنبری 200 گرم

کره 100 گرم

پیاز کاراملی 4 قاشق سوپخوری

خلال بادام 100 گرم

فیله مرغ خرد کرده 300 گرم

زعفران حلکرده به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را از شب قبل بخیسانید. آن‌گاه قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا بجوش آید .

حالا برنج را بیفزائید و حدود 20- 15 دقیقه برنج را بپزید، در اواخر پخت نمک را اضافه کنید.

سپس برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. اینک قارچ را تفت دهید، کرنبری را  بیفزائید و با قارچ، پیاز کاراملی، خلال بادام و مرغ تفت داده ترکیب کنید.

اکنون مواد فراهم کرده را با برنج مخلوط نمائید و به مدت 30 دقیقه در قابلمه مناسبی دم کنید.

در اواخر پخت کره آبکرده و زعفران را روی سطح برنج بدهید و به روش دلخواه آن را برای پذیرائی بکشید.

یادآوری: برنج قهوه‌ای نسبت به برنج سفید دیرپزتراست.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشبرنج قهوه ایپلو قالبیانواع پلو و چلوبرنج قهوه ای با کرنبری و قارچکرنبریپلو فانتزیپلو مجلسی تعداد بازديد: 1929 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است