آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را از شب قبل بخیسانید. آنگاه قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا بجوش آید .
حالا برنج را بیفزائید و حدود 20- 15 دقیقه برنج را بپزید، در اواخر پخت نمک را اضافه کنید.
سپس برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. اینک قارچ را تفت دهید، کرنبری را بیفزائید و با قارچ، پیاز کاراملی، خلال بادام و مرغ تفت داده ترکیب کنید.
اکنون مواد فراهم کرده را با برنج مخلوط نمائید و به مدت 30 دقیقه در قابلمه مناسبی دم کنید.
در اواخر پخت کره آبکرده و زعفران را روی سطح برنج بدهید و به روش دلخواه آن را برای پذیرائی بکشید.
یادآوری: برنج قهوهای نسبت به برنج سفید دیرپزتراست.