تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه شیرین پلو:
برنج را بپزید و آبکش کنید. آنگاه در قابلمه مناسبی 3 قاشق سوپخوری روغن بریزید و برنج را بیفزائید. از اطراف آن را به وسط به شکل مخروط جمع کنید. حال آن را روی اجاق بگذارید و دم کنید و در اواخر پخت قدری روغن یا کره روی برنج بدهید.
اکنون در تابه مناسبی قدری روغن بریزید، هویج را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری زعفران و یک پیمانه آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا هویج قدری نرم شود.
حالا خلال نارنج، بادام و پسته را همراه با زعفران به آن بیفزائید و مخلوط سازید. اینک رانهای مرغ را با نمک و زعفران مزهدار کنید و در روغن تفت دهید و بپزید.
سپس برنج را با مواد هویجی ترکیب کنید و در دیس مناسبی بکشید و رویش را با مرغ بیارائید یا مطابق شکل عمل کنید.