Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

شیرین ‌پلو | طرز تهیه شیرین پلو

شیرین ‌پلو | طرز تهیه شیرین پلو

shooroshirin6

2 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه شیرین پلو:

 برنج 4 پیمانه

 

روغن یا کره به میزان لازم

 

هویج خلالی خرد کرده 500 گرم

 

زعفران حلکرده به میزان لازم

 

خلال نارنج شیرین کرده 1 پیمانه

 

خلال بادام  یک دوم پیمانه

 

خلال پسته یک دوم پیمانه

 

ران مرغ 6 عدد

 

نمک به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

طرز تهیه شیرین پلو: 

برنج را بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی 3 قاشق سوپخوری روغن بریزید و برنج را بیفزائید. از اطراف آن را به وسط به شکل مخروط جمع کنید. حال آن را روی اجاق بگذارید و دم کنید و در اواخر پخت قدری روغن یا کره روی برنج بدهید.

اکنون در تابه مناسبی قدری روغن بریزید، هویج را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری زعفران و یک پیمانه آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا هویج قدری نرم شود.

حالا خلال نارنج، بادام و پسته را همراه با زعفران به آن بیفزائید و مخلوط سازید. اینک ران‌های مرغ را با نمک و زعفران مزه‌دار کنید و در روغن تفت دهید و بپزید.

سپس برنج را با مواد هویجی ترکیب کنید و در دیس مناسبی بکشید و رویش را با مرغ بیارائید یا مطابق شکل عمل کنید.

 

برچسب ها: انواع پلوپلوی سنتیپلوی ایرانیشیرین ‌پلوروش تهیه شیرین پلوطرز تهیه شیرین پلو تعداد بازديد: 2242 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است