Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

ادویه پلوبا مرغ

ادویه پلوبا مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ادویه مخلوط.................یک قاشق غذاخوری

زرشک.................2 قاشق غذاخوری

خلال بادام..................یک قاشق غذاخوری

روغن...............به میزان لازم

برنج...............2 پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه مرغ:

مرغ یا گوشت...................300 گرم

پیاز...................یک عدد، خرد شده

آب.......................... به میزان لازم

نمک و فلفل .................به مقدار لازم

محلول زعفران.......................یک‌چهارم قاشق مرباخوری

روش‌تهیه

مواد ذکر شده برای تهیه ادویه را با هم مخلوط نموده و آسیاب کنید تا مثل آرد نرم شوند. ادویه مخلوط حاصل بسیار خوش عطر و طعم است.

برنج خیس کرده را آبکش نموده و  کف قابلمه روغن ریخته، نیمی  از برنج آبکش شده را در آن ریخته و روی برنج ادویه بپاشید. به همین ترتیب لابه لا برنج و ادویه بریزید تا برنج تمام شود و برنج را دم کنید. در صورت تمایل می‌توانید مرغ یا گوشت را هم لابه‌لای پلو قرار داده  و دم کنید. برای تهیه مرغ، آن را با روغن و پیاز خرد شده و نمک، فلفل و محلول زعفران  بپزید. زرشک و بادام خلال شده را با کمی روغن به طور جداگانه تفت دهید تا براق شود. در آخر هنگام کشیدن غذا، مرغ یا گوشت را روی پلو قرار داده و آن را با زرشک و خلال بادام تزیین کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع پلوادویهادویه پلوزرشکزعفران تعداد بازديد: 315 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است