آشپزباشی - حسن میرزایی
ماهیچهها را در آب در حال جوش 10 دقیقه بپزید. آنگاه آنها را از آب خارج کرده و همراه با روغن تفت دهید.
سپس پیاز را تفت دهید و نیمی از آن را با ماهیچه و به میزان کافی آب بپزید. در اواخر پخت باقیمانده پیاز، ادویهجات، بهار نارنج، گلاب و برگ بو را اضافه کنید و صبر کنید تا ماهیچه پخته و آبش کم شود.
سپس آرد، مایه خمیر، بیکینگپودر، آب و نمک را مخلوط کنید. تخممرغ و روغن را بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
اینک برنج را در دیگ مسی تک نفره بریزید، یکی دو قاشق از آب گوشت را روی سطح برنج بدهید و ماهیچه را به گونهای که ابتدای استخوان از لبه دیگچه بیرون بماند قرار دهید.
سپس یک چانه از خمیر را روی سطح آرد پاشیده پهن کنید و روی در دیگچه را بپوشانید (مطابق شکل) و به مدت 5 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید.
سپس آن را خارج کرده و روی خمیر را با زعفران و کنجد آغشته کنید و مجدداً در فر قرار دهید تا سطح خمیر برشته شود.