Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

پلو با زرشك تازه | زرشک پلو

پلو با زرشك تازه | زرشک پلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم تهیه پلو با زرشک | زرشک پلو

برنج 4 پیمانه

 

روغن 150 گرم

 

نمك به مقدار لازم

 

زعفران 1 قاشق چایخوری

 

زرشك تازه 200 گرم

 

كره 100 گرم

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 طرز تهیه پلو با زرشک:

برنج را 24 ساعت قبل از پختن، با آبگرم و نمك بخیسانید. در قابلمه‌ای با گنجایش مناسب آب بریزید و روی اجاق بگذارید (قابلمه، باید جادارتر از مقدار برنج باشد تا برنج در آن قد بكشد). وقتی آب قابلمه جوشید، آب برنج خیس خورده را خالی كنید و برنج را در قابلمه‌ی آب جوش بریزید.

بعد از چند جوش، مقداری آب سرد برای قد كشیدن برنج اضافه نمائید؛ در حدی كه آب از جوشیدن بایستد. وقتی برنج مغزپخت شد، آن را آبكش كنید و به مدت 45 دقیقه دم بگذارید. قبل از كشیدن برنج، زرشك را با كره و شكر روی حرارت قرار دهید تا زرشك پف كند.

در همین هنگام زعفران را بیفزائید و از روی حرارت بردارید و با مقداری از برنج مخلوط نمائید و روی برنج سفید را- كه در ظرف مورد نظر كشیده‌اید- تزئین كنید.

یادآوری 1: زرشك تازه را در فصل پائیز (اواخر مهرماه، اوایل آبانماه) تهیه و در فریزر نگه دارید.

یادآوری 2: زرشك تازه، چون ترش‌تر است، شكر بیش‌تری باید به آن افزود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوآشپزباشیآشپزی با زرشکپلو با زرشك تازهپلو با زرشکزرشکزرشک تازه تعداد بازديد: 8666 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است