Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

جواهر پلو با مرغ

جواهر پلو با مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

مرغ درسته 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

کره 50  گرم

برنج 700  گرم

کشمش قرمز 150  گرم

کشمش سبز 50 گرم

گلاب 5 قاشق سوپخوری

زرشک 150  گرم

شکر 30  گرم

فندق و بادام هندی 250  گرم

خلال پسته به میزان لازم

انار دانه کرده 150 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

مرغ را به مدت 10 - 15 دقیقه در آب جوش حاوی سبزیجات و برگ بو بپزید.

آن‌گاه مرغ را از آب جوش بیرون آورید و با آب سرد شوک دهید.

حالا با نمک، فلفل و زعفران داخل شکم و سطح مرغ را آغشته کنید و کره را که در دمای محیط نرم شده به تمام سطح مرغ بمالید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت بپزید.

در این فاصله برنج خیسانده را بپزید،‌آبکش کنید و سپس آن را دم نمائید.

کشمش‌ها را در قدری روغن و گلاب تفت دهید. حالا زرشک را در کمی روغن تفت دهید و شکر را بیفزائید.

اکنون مطابق شکل مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و اطراف آن را با چلو و مخلفات فراهم کرده بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبرغذای سنتی ایرانیانواع غذا با گوشت مرغانواع پلو و چلوجواهر پلو با مرغجواهر پلو تعداد بازديد: 1693 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است