آشپزباشی - کیان رنجبر
مرغ را به مدت 10 - 15 دقیقه در آب جوش حاوی سبزیجات و برگ بو بپزید.
آنگاه مرغ را از آب جوش بیرون آورید و با آب سرد شوک دهید.
حالا با نمک، فلفل و زعفران داخل شکم و سطح مرغ را آغشته کنید و کره را که در دمای محیط نرم شده به تمام سطح مرغ بمالید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت بپزید.
در این فاصله برنج خیسانده را بپزید،آبکش کنید و سپس آن را دم نمائید.
کشمشها را در قدری روغن و گلاب تفت دهید. حالا زرشک را در کمی روغن تفت دهید و شکر را بیفزائید.
اکنون مطابق شکل مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و اطراف آن را با چلو و مخلفات فراهم کرده بیارائید.