Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

رشته پلو | طرز تهیه رشته پلو

رشته پلو | طرز تهیه رشته پلو

shooroshirin5

0 1

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه رشته پلو:

برنج 600 گرم

 

گوشت ران گوسفندی خرد كرده 300 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

نمك و زردچوبه به میزان لازم

 

بادمجان 4 عدد متوسط

 

روغن مخصوص سرخ‌كردن  به میزان لازم

 

رشته‌ی پلوئی خرد كرده 250 گرم

 

روغن مایع 3 - 4 قاشق سوپخوری

 

گرد غوره 4 قاشق سوپخوری

 

كره‌ی آبكرده 50 گرم

تحریریه ماهنمامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

طرز تهیه رشته پلو:

برنج را بشوئید و در آب گرم و نمك بخیسانید. آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، زردچوبه و به میزان كافی آب بپزید.

حالا پوست بادمجان‌ها را بگیرید، رویشان نمك بپاشید و در روغن سرخ كنید.

سپس برنج را در آب‌جوش بریزید و همینكه برج نرم شد، رشته‌ی پلوئی را به آن بیفزائید و پس از یك دقیقه در آبكش بریزید.

اینك قدری روغن در قابلمه‌‌ی مناسبی بریزید و چند كفگیر از مخلوط برنج را به آن بیفزائید سپس بادمجان‌های سرخ كرده را روی برنج بچینید و گرد غوره بپاشید.

حالا گوشت را روی بادمجان‌ها بچینید و دوباره گرد غوره بپاشید.

اكنون باقیمانده‌ی برنج را روی گوشت بریزید، قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت 30 دقیقه برنج را دم كنید.

حالا رشته‌پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و رویش كره‌ی آبكرده بدهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با گوشتآموزش پلوآشپزی با بادمجانانواع پلورشته پلوآشپزی سنتیآشپزی رمضان تعداد بازديد: 2467 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است