تحریریه ماهنمامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
طرز تهیه رشته پلو:
برنج را بشوئید و در آب گرم و نمك بخیسانید. آنگاه گوشت را همراه با پیاز، زردچوبه و به میزان كافی آب بپزید.
حالا پوست بادمجانها را بگیرید، رویشان نمك بپاشید و در روغن سرخ كنید.
سپس برنج را در آبجوش بریزید و همینكه برج نرم شد، رشتهی پلوئی را به آن بیفزائید و پس از یك دقیقه در آبكش بریزید.
اینك قدری روغن در قابلمهی مناسبی بریزید و چند كفگیر از مخلوط برنج را به آن بیفزائید سپس بادمجانهای سرخ كرده را روی برنج بچینید و گرد غوره بپاشید.
حالا گوشت را روی بادمجانها بچینید و دوباره گرد غوره بپاشید.
اكنون باقیماندهی برنج را روی گوشت بریزید، قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت 30 دقیقه برنج را دم كنید.
حالا رشتهپلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و رویش كرهی آبكرده بدهید.