آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را از قبل بخیسانید. آنگاه در آبکش بریزید آب مرغ را به جوش آورید و برنج را در آن بپزید تا کاملا آب مرغ جذب برنج شود.
سپس برنج و روغن زیتون را کاملا مخلوط کنید. مریم گلی، ترخون، فلفل قرمز، ماهی تن، سالمی و جعفری را نیز در ظرف مناسبی مخلوط نمائید.
اینک قالب ساوارین را با سلفون بپوشانید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید و قدری بفشارید و رویش را با سلفون بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت30 دقیقه در طبقه وسط بپزید.
حالا سلفون را جدا سازید و برنج را در ظرف مناسبی برگردانید و با سس فراهم کرده میل کنید.
روش تهیه سس مایونز اسپایسی: زرده را در پارچ مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید، تا زرده کرم رنگ شود.
آنگاه آرام آرام روغن را اضافه کنید تا سس غلیظ شود. حالا آبلیمو، سسها و پایریکا را اضافه کنید و مجدداً دستگاه را روشن کنید تا سس کاملا مخلوط شود.