Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

پلو قالبی

پلو  قالبی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

برنج ایرانی یک‌ونیم پیمانه

آب مرغ دو و یک دوم پیمانه

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

مریم گلی یک‌دوم قاشق چایخوری

ترخون خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز خرد کرده 1 عدد

کنسرو ماهی تن بدون روغن 1 قوطی

سالمی خرد کرده  75 گرم

جعفری خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

مواد لازم مایونز اسپایسی:

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

روغن زیتون سه‌چهارم پیمانه

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

سس وستر شایر  1 قاشق چایخوری

سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

سس تبسکو   چند قطره

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را از قبل بخیسانید. آن‌گاه در آبکش بریزید آب مرغ را به جوش آورید و برنج را در آن بپزید تا کاملا آب مرغ جذب برنج شود.

سپس برنج و روغن زیتون را کاملا مخلوط کنید. مریم گلی، ترخون، فلفل قرمز، ماهی تن، سالمی و جعفری را نیز در ظرف مناسبی مخلوط نمائید.

اینک قالب ساوارین را با سلفون بپوشانید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید و قدری بفشارید و رویش را با سلفون بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت30 دقیقه در طبقه وسط بپزید.

حالا سلفون را جدا سازید و برنج را در ظرف مناسبی برگردانید و با سس فراهم کرده میل کنید.

روش تهیه سس مایونز اسپایسی: زرده را در پارچ مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید، تا زرده کرم رنگ شود.

آن‌گاه آرام آرام روغن را اضافه کنید تا سس غلیظ شود. حالا آبلیمو، سس‌ها و پایریکا را اضافه کنید و مجدداً دستگاه را روشن کنید تا سس کاملا مخلوط شود.

برچسب ها: غذای مللانواع پلوغذای سنتیپلو و چلوآشپزی مدرنپلو قالبیمواد لازم برای تهیه پلو قالبیپلو با سبزیجات تازه تعداد بازديد: 1239 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است