آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج و لپه را جداگانه بخیسانید. آن گاه لپه را بپزید و برنج را در قابلمۀ مناسبی روی حرارت بجوشانید.
پس از حدود پنج دقیقه لپه و رشته را به برنج نیز بیفزائید و سه دقیقه بعد برنج را آبکش کنید.
سپس در قابلمه مناسبی قدری روغن یا کره بریزید و برنج را اضافه کنید. حالا پلو را به مدت 30-45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.
در این فاصله کشمش و زرشک را جداگانه تفت دهید.
حالا قدری از زرشک، کشمش و پیاز داغ را برای تزئین کنار بگذارید و بقیه را به همراه گوشتی که از قبل پختهاید با پلو مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید.
اکنون روی سطح پلو را با مواد باقیمانده و برنج زعفرانی بیارائید.
گوشت خرد کرده را به همراه زردچوبه، فلفل، یک عدد پیاز و قدری آب بپزید تا گوشت پخته شده و آبش کشیده شود. در اواخر پخت نمک را نیز بیفزائید.