آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه ساطری پلو:
ابتدا، برنج را طبق دستورالعملهای گذشته آبكش كنید.
آنگاه در تابهی مناسبی، قدری روغن بریزید، روی اجاق بگذارید و هویج را در آن تفت دهید.
حالا گوشت را با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط نمائید، كوفتهریزههای كوچكی از آن تهیه كنید و در روغن تفت دهید.
كشمش را نیز در قدری روغن تفت دهید. اینك تمام مواد را با هم مخلوط سازید و نیمی از زعفران را به آن بیفزائید.
اكنون در قابلمهی مناسبی روغن بریزید و برنج و مواد فراهم كرده را لایهلایه در قابلمه بریزید.
سپس روی آن، باقیمانده زعفران را بدهید و برنج را دم كنید.
هنگامی كه برنج دم كشید، روغن گرم كرده را رویش بریزید و در ظرف دلخواه بكشید.