آشپزباشی - سرمه جلیلی
گوشت ، پياز ، نمك و فلفل را مخلوط کنید و قدری ورز دهيد. آنگاه کف تابه مناسبی را چرب کنید و گوشت را در آن پهن کنید.
حالا تابه را روی حرارت اجاق بگذارید تا دو طرف کباب پخته و برشته شود. سپس در قابلمه مناسب دیگری قدری روغن بریزید.
اینک نیمی از برنج را در قابلمه بریزید و كباب را رویش قرار دهيد، روى كبابها سماق بریزید و حلقههاى گوجهفرنگی را رویش بچینید.
حالا باقیمانده برنج را روی آن ریخته و سپس آب و روغن را افزوده و به مدت تقریبی 45 دقیقه آن را دم کنید.
نكته: کباب پلو را میتوان به صورت تهچین هم درست کرد