Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

كباب پلو

كباب پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخكرده ٣٠٠ گرم

پياز رنده کرده و آب گرفته ١ عدد

نمك و فلفل سياه به میزان لازم

روغن مايع ٣ قاشق چايخورى

برنج آبكش کرده  ٢ پيمانه

سماق ٢ قاشق سوپخورى

گوجه فرنگى حلقه‌ای خرد کرده ٢ عدد

آب و روغن یک‌سوم پیمانه

آشپزباشی - سرمه جلیلی

گوشت ، پياز ، نمك و فلفل را مخلوط کنید و قدری ورز دهيد. آن‌گاه کف تابه مناسبی را چرب کنید و گوشت را در آن پهن کنید.

حالا تابه را روی حرارت اجاق بگذارید تا دو طرف کباب پخته و برشته شود. سپس در قابلمه مناسب دیگری قدری روغن بریزید.

اینک نیمی از برنج را در قابلمه بریزید و كباب را رویش قرار دهيد، روى كباب‌ها سماق بریزید و حلقه‌هاى گوجه‌فرنگی را رویش بچینید.

حالا باقیمانده برنج را روی آن ریخته و سپس آب و روغن را افزوده و به مدت تقریبی 45 دقیقه آن را دم کنید.

نكته: کباب پلو را می‌توان به صورت ته‌چین هم درست کرد

برچسب ها: کبابانواع پلوآشپزباشیسرمه جلیلیپلو و چلوکباب پلوپلوی خوشمزهغذای ساده تعداد بازديد: 1827 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است