Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

سابری پلو

سابری پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت خورشتي....................300 گرم

پياز..................1 عدد

روغن.................1 قاشق سوپخوري

فلفل......................به ميزان لازم

لپه و لوبيا چشم‌بلبلي...........يك‌دوم پيمانه

عدس................يك‌دوم پيمانه

پيازداغ..................2 قاشق سوپخوري

زردچوبه، دارچين، فلفل سياه.......................مقداري

آب3 پيمانه......................محلول زعفرانبه ميزان لازم

بلغور گندم...................2 پيمانه

رشته محلي..................1 پيمانه

برنج‌آبكش.................2 پيمانه

 

روش‌تهیه

ابتدا گوشت را با 2 ليوان آب و يك پياز بگذاريد بجوشد. پس از آن آب گوشت را بگيريد تا گوشت سفيد شود. روغن و فلفل را اضافه كرده، شعله را كم كنيد و بگذاريد تا بپزد. اواخر پخت لپه و لوبيا چشم‌بلبلي را هم به گوشت اضافه كنيد تا بپزند ولي له نشوند. (بهتر است لپه و لوبيا‌چشم بلبلي از 2 ساعت قبل خيس شده باشد) عدس را به صورت مجزا بپزيد. پيازداغ، زردچوبه، دارچين، فلفل‌سياه، 3 پيمانه آب و محلول زعفران بگذاريد تا بجوشند. بلغورها را در آن ريخته،‌ بگذايد تا آب آن كشيده و بلغورها بپزند. رشته محلي را از قبل به مدت 2 ساعت خيس كنيد. بلغور پخته ، عدس پخته و رشته را لابه لاي برنج آبكش‌شده گذاشته برنج را دم كنيد.

نكته:

1ـ اين برنج مخلوط (سابري‌پلو) همراه با گوشت قورمه سرو مي‌شود.

2ـ در صورت نداشتن رشته محلي مي‌توانيد از رشته پلويي عادي استفاده كنيد.

4ـ اين غذا متعلق به مردم شهر بيرجند مركز استان خراسان جنوبي است و بسيار لذیذ  مي‌باشد.

برچسب ها: سابری پلوانوع پلوطرز تهیه سابری پلو تعداد بازديد: 468 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است